Два банки почали видавати пластикові картки за програмою "єПідтримка"

З 10 січня у відділеннях "Альфа-Банку" можна отримати пластикові банківські картки для виплат 1 000 гривень за програмою "єПідтримка"
 

Журналіст відділу новин
Два банки почали видавати пластикові кар…
Фото: Альфа-Банк

Також з 11 січня у Monobank можна замовити карту для виплат за програмою "єПідтримка" з доставкою на відділення "Нової пошти".

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу "Альфа-Банку" і Telegram-канал співзасновника Monobank Олега Гороховського.

"Альфа-Банк"

З 10 січня у відділеннях "Альфа-Банку" можна отримати пластикові банківські картки для виплат 1 000 гривень за програмою "єПідтримка". Раніше картки були лише цифровими та оформлювалися через цифровий банк Sense SuperApp. Картка буде видаватися новим клієнтам, яким було недоступне оформлення цифрової картки. Для цього їм необхідно з паспортом та ІПН звернутися до будь-якого відділення "Альфа-Банку". Картка не персоніфікована, тому видається одразу ж у відділенні.

При цьому існуючі клієнти банку, які вже мають цифрову картку для виплат, можуть отримати пластикову картку на початку лютого, дистанційно замовивши доставку "Новою поштою", або звернувшись безпосередньо до відділення.

Monobank

З 11 січня клієнти Monobank, які оформили картку "єПідтримка", можуть замовити пластик до неї з доставкою на обране відділення "Нової пошти". Випуск картки безкоштовний, однак необхідно сплатити тариф за доставку – 50 грн.

Нагадаємо, 19 грудня 2021 року в Україні офіційно запрацювала державна програма "єПідтримка" з виплати 1 000 гривень громадянам України, які пройшли повну вакцинацію проти коронавірусної хвороби COVID-19.

Наразі тисячу гривень за вакцинацію можна оформити в таких банках: "А-Банк", "Альфа-Банк", Izibank, "Монобанк", "Ощадбанк", "ПриватБанк", "Райффайзен Банк" і "Укргазбанк". З другої половини січня 2022 року програму буде розширено – українці, старші за 60 років, зможуть витратити кошти за програмою на придбання ліків.

Від початку запуску програми "єПідтримка" понад 6,7 млн українців подали заявки в "Дії" на отримання 1 000 грн.

10 січня було оголошено, що відтепер в Україні тисячу гривень за вакцинацію від коронавірусу зможуть отримати і неповнолітні українці.

Читайте також: Українці почали продавати "Вовину тисячу": Які варіанти пропонують

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme