Двоє прикордонників освідчилися своїм коханим під час параду: Як це було (ФОТО)

Незабутні враження про участь у параді військ з нагоди 30-річниці Незалежності України, який відбувся 24 серпня у місті Києві, для двох прикордонників з парадного розрахунку залишаться не просто приємними спогадами

Редактор стрічки новин
Двоє прикордонників освідчилися своїм ко…
Фото: Національна академія Державної прикордонної служби України

Двоє прикордонників освідчилися своїм коханим під час військового параду до Дня Незалежності.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Національної академії Державної прикордонної служби України у Facebook, передає Depo.ua.

"У переддень параду та безпосередньо за лічені хвилини до нього свою руку та серце запропонували коханим дівчатам капітан Данило Шматлай, курсовий офіцер навчального курсу Національної академії Держприкордонслужби України та старший сержант Ярослав Григоренко, інструктор кінологічного відділення відділу прикордонної служби "Станиця Луганська" Луганського прикордонного загону імені полковника Євгенія Пікуса", - зазначається у повідомленні.

Ярослав Григоренко, який готувався до параду у складі кінологічного розрахунку, подарував каблучку та зробив пропозицію своїй дівчині Наталії під час шикування парадних батальйонів на генеральній репетиції.

"Познайомилися ми на сайті знайомств у січні цього року. Хотів зробити пропозицію у незабутній спосіб та просто приємних емоцій. Скажу було більше хвилювання ніж на параді. Кохана ще тоді пошуткувала що приб'є, але сама була дуже здивована і розгублена. Дякую всім за цю організацію, особливо оркестру", – розповів Ярослав.

Данило Шматлай брав участь у параді у складі командної групи  Національної академії. Перед головним святом країни запросив кохану Уляну, з якою вони зустрічались півтора року, до Києва. Чоловік зізнається, що вирішив зробити пропозицію на Хрещатику, тому що їхнє перше побачення відбулось саме там.

"Тут на Хрещатику я зрозумів що з цією дівчиною хочу пов’язати свою долю. Хотілось викарбувати цей момент в пам’яті назавжди, і в тільки цей день, через символізм 30-ї річниці Незалежності", – розповідає Данило.

Зробив пропозицію під час параду

Прикордонник освідчився під час параду

Освідчення під час параду прикордонник

Запропонував вийти заміж під час параду 2021

свідчення на параді 2021

Прикордонник запропонував вийти заміж під час параду фото

Освідчення під час параду військ 2021 у Києві

освідчився на параді фото

Зробив пропозицію під час військового параду 2021

Фото: Національна академія Державної прикордонної служби України

Національна академія Державної прикордонної служби України про освідчення на Хрещатику під час параду

Прикордонники освідчилися під час параду фото

Нагадаємо, що раніше у мережі оприлюднили відео, як учасник військового параду освідчився іншій учасниці заходу прямо на репетиції.  Очевидці заручин відреагували оплесками і вигуками "Вітаємо!"

Також ветеран війни на Донбасі зробив пропозицію своїй дівчині під час параду на Хрещатику 24 серпня. 

Читайте також: Відповідь Путіну та Русь-Україна: Як соцмережі відреагували на святкування Дня Незалежності в Києві

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme