Двоярусні ліжка у наметах та санаторії: Як приймають біженців з "Л/ДНР" на Росії

Людей, евакуйовані з окупованої частини Донецької та Луганської областей, розміщують у наметових таборах МНС Росії

Редактор стрічки новин
Двоярусні ліжка у наметах та санаторії:…
Фото: 161.ru

Російська влада обладнала тимчасові наметові табори у Ростовській області поблизу кордону з окупованою Донецькою областю. 

Як повідомляють російські ЗМІ, тут жителі тимчасово окупованих РФ районів Донецької та Луганської областей проходять медичне обстеження, після чого їх мають відправити "по санаторіях", передає Depo.ua.

Однак і в обіцяних санаторіях для людей не забезпечені належні умови проживання. Зокрема, у мережі з'явилися фото із одного з таких "санаторіїв" у російському Таганрозі – там ліжка розмістили просто у спортзалі дитячого оздоровчого табору. 

Табір біженців таганрог

Нагадаємо, 18 лютого було опубліковано відео очільників окупаційних адміністрацій "ЛНР" та ДНР" Леоніда Пасічника та Дениса Пушиліна про евакуацію жителів псевдореспублік через нібито загрозу "провокацій з боку України". Майже одразу самопроголошених ватажків викрили у брехні: ролики було записано ще 16 лютого

Мешканці Ростова-на-Дону і Ростовської області у мережі вкрай негативно відреагували на новину про те, що до них евакуюватимуть жителів "ЛНР" і "ДНР". Мешканців окупованого Донбасу називали образливими словами, типу "лугандони", "нахлібники". Також у Ростові незадоволені тим, що з бюджету біженцям платитимуть по 10 тис. рублів.

Читайте також: Путін знову прикривається жінками і дітьми: Що з цим робити

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme