Джонсон нарешті вибачився за скандальну вечірку під час локдауну

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон вибачився за вечірку у своїй резиденції у травні 2020 року, коли в країні був локдаун через коронавірус

Журналіст стрічки новин

Сьогодні, 12 січня, Борис Джонсон вперше визнав свою участь у вечірці на Даунінг-стріт, 10, яка відбулася 20 травня 2020 року під час першого локдауну, коли в країні діяли жорсткі карантинні обмеження.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Радіо Свобода".

Джонсон, виступаючи перед членами парламенту, сказав, що приносить "щирі вибачення" та усвідомлює суспільний гнів. Проте додав, що вважав захід робочою зустріччю, організованою з дотриманням усіх правил. З його слів, на вечірці він був присутній близько 25 хвилин, щоб подякувати всім співробітникам свого офісу.

"Звичайно, оглядаючись назад, я повинен був знайти інший спосіб подякувати колегам, і мені варто було усвідомити, що, навіть якщо зустріч була організована технічно в рамках рекомендацій, мільйони і мільйони людей так не вважатимуть", – сказав Джонсон.

Зазначимо, на тій вечірці з алкоголем в саду були присутні близько 30-40 людей.На той момент у Великій Британії через пандемію COVID-19 офіційно на публіці, поза домом, могли зустрітися лише двоє людей, якщо вони не є членами однієї сім’ї. Британська поліція веде розслідування щодо цього пікніка. Як пишуть ЗМІ, це далеко не перший приклад порушень коронавірусних обмежень Джонсоном та його підлеглими.

Нагадаємо, у травні 2021 року стало відомо, що Джонсон і його наречена Керрі Саймондс одружилися на таємній церемонії, у пари вже є дитина, в кінці квітня 2020 року у Джонсона і Саймондс народився син, якого назвали Вілфред.

Крім того, у Джонсона є четверо дорослих дітей від шлюбу з юристом Мариною Вілер, позашлюбна дочка від мистецтвознавця Гелен Макінтайр і, за деякими даними, є ще одна позашлюбна дитина.

А в грудні 2021 року прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон став батьком усьоме - у нього та його дружини Керрі народилась дівчинка.

Читайте також: Службовий роман: Що відомо про таємне весілля прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme