Екс-міністр з Лівану запропонував привезти до країни 10 тисяч повій з України (ВІДЕО)

Глава партії "Аль Таухід Аль Арабі" Віама Ваххаба запропонував привезти до Лівану 10 тисяч українок для залучення їх у проституції

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Екс-міністр з Лівану запропонував привез…
Фото: Pixabay

Таким чином політик хоче відродити туризм у Лівані.

Посольство України у Лівані вимагає публічного вибачення, повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу дипвідомства.

Інцидент трапився у неділю, 12 вересня. Ваххаб, обговорюючи політичну ситуацію в Лівані, дозволив собі образливо висловитися на адресу громадянок України.

"У зв'язку з цим, посольство України в Ліванській Республіці та українське суспільство Лівану вважають подібні заяви неприйнятними і такими, що посягають на людську гідність. Посольство України в Ліванській Республіці та українське суспільство Лівану звертаються до вас із вимогою публічного вибачення перед громадянами України", — йдеться у зверненні.

Своєю чергою, за даними видання Alquds, Ваххаб в ефірі місцевого телеканалу "Аль Жадіда" розповів, як обговорював із чинним президентом країни Мішелем Ауном питання відродження туризму. Торкнувшись теми проституції, екс-міністр навколишнього середовища запропонував главі держави привезти тисячі жінок із України та Росії.

"Я сказав йому, якщо ми є країною проституції, то дозвольте нам ввезти 10 тисяч російських або українських жінок", — заявив Ваххаб.

Відомо, що заява політика спровокувала скандал всередині Лівану.

Глава партії "Аль Таухід Аль Арабі" Віама Ваххаба запропонував привезти до Лівану 10 тисяч українок для залучення їх у проституції

Нагадаємо, нещодавно Володимир Жириновський потрапив у міжнародний скандал. Він пообіцяв гроші тому, хто встромить російський прапор над Києвом. Йшлося про суму в 10 мільйонів російських рублів. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme