Єрмак повідомив про початок зустрічі "нормандських" радників у Києві

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак повідомив про початок зустрічі політичних радників країн "нормандського формату" у Києві

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Єрмак повідомив про початок зустрічі "но…
Фото: Twitter Андрія Єрмака

Сьогодні, 10 січня, на зустрічі присутні радник президента Франції Еммануель Бонн та канцлера Німеччини з питань зовнішньої політики Єнс Пльотнер. За словами Єрмака, перемовини "нормандських" радників мають пройти продуктивно.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Єрмака у Twitter.

"Розпочали у Києві зустріч із радником канцлера Німеччини з питань зовнішньої політики Єнсом Пльотнером та Дипломатичним радником президента Франції Еммануелем Бонном. Впевнений, що це буде продуктивний діалог", – йдеться у дописі.

Єрмак повідомив про початок зустрічі "нормандських" радників у Києві

Зауважимо, раніше на Росії скликали "нормандську зустріч" без України на 6 січня. Зустріч відбулася на запрошення російської сторони.

Зазначимо, що українську сторону у форматі на рівні політичних радників представляє глава Офісу президента Андрій Єрмак.

Нагадаємо, дещо раніше радник канцлера Німеччини Олафа Шольца Єнс Плетнер анонсував розмову з Козаком щодо України у січні. Про зустріч сторони домовилися під час телефонної розмови.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme