Єрмак сказав, що проведе переговори з Козаком цього тижня

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак анонсував проведення переговорів із заступником глави адміністрації лідера Росії Дмитром Козаком цього тижня

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Єрмак сказав, що проведе переговори з Ко…
Фото: Прес-служба президента

За його словами, сторони мають обговорити ситуацію довкола Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу.

Про це Єрмак заявив у інтерв'ю для видання "Фокус", передає Depo.ua.

"Ми спілкувалися тиждень тому і знову плануємо контактувати на цьому тижні. Ми з ним говоримо про те, що відбувається в ТКГ, обговорюємо саме ініціативи України", – наголосив глава ОПУ.

Він додав, що переговори з російською стороною проводяться на постійній основі, зокрема, у межах "нормандського формату"

"Як ви знаєте, Дмитро Козак – політичний радник російського лідера в "нормандському форматі". Також періодично ми проводимо консультації з питань, обговорюваних в ТКГ", – зауважив Єрмак.

Зауважимо, раніше в ОРДЛО спростували припинення вогню на Донбасі. За словами представника бойовиків у ТКГ, ні про яке перемир'я на Донбасі домовленостей не було.

Нагадаємо, 22 грудня тристороння контактна група домовилася про встановлення повноцінного дотримання режиму припинення вогню на Донбасі.

Дещо раніше Зеленський заявив, що не очікує перемир'я на Донбасі до Різдва і новорічних свят. Глава держави підкреслив, що українська сторона не очікує сюрпризів за підсумками переговорів у ТКГ. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme