"Євросолідарність" підтримала на виборах у Вінницькій області АТОвця Авраменка

П'ятий президент України Петро Порошенко заявив про підтримку на виборах голови Липовецької ОТГ педагога, учасника війни на Донбасі Василя Авраменка

Журналіст відділу новин
"Євросолідарність" підтримала на виборах…
Фото: "ЄС"

Петро Порошенко назвав Василя Авраменка людиною, яка спрямована у майбутнє і збудує європейську громаду у рідному Липовці.

Лідер "ЄС" наголосив на тому, що Авраменко є уродженцем Липовеччини, а не "парашутистом", передає Depo.ua із посиланням на прес-службу "ЄС".

"Василь – унікальна людина. Кандидат у майстри спорту по самбо. Людина, яка підготувала чемпіонів з рукопашного бою Європи, України. Людина, яка працює вчителем – але вчителем з великої літери. Він – директор школи, яку дуже люблять і батьки, і учні. Він людина, яка зорієнтована на майбутнє. Але в 2015 році, коли була чергова хвиля мобілізації, Василь кинув все і пішов на фронт, бо там вирішується доля держави", – зазначив Петро Порошенко.

Також очільник "ЄС" заявив, що Авраменка намагалися не допустити до виборів, викликавши на батьківські збори, а також спеціально зареєстрували на виборах повного тезку Василя Авраменка.

Нагадаємо, що "ЄС" висувала Василя Авраменка на посаду голови Липовецької ОТГ ще у жовтні 2020 року під час місцевих виборів.

Авраменко тоді програв вибори чинному керівнику Липовецькоъ громади Миколі Грушку, але той 22 грудня 2020 року пішов у відставку.

У березні ЦВК призначила дострокові вибори голови ОТГ на 31 жовтня.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme