Facebook видалив пост українського посла через критику Путіна 

У соцмережі Facebook видалили пост посла України в Чеській Республіці Євгена Перебийноса з критикою статті президента РФ Володимира Путіна про "братні народи"

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Facebook видалив пост українського посла…
Фото: Рixabay

Про це Євген Перебийніс повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua

"Видалили мій пост. Цікаво, яке слово з нього суперечить правилам і розпалює ненависть? Адже я нікого не назвав прямо", – написав Перебийніс.

До свого повідомлення він прикріпив скріншот попереднього посту.

"Який одиннарод? Які брати? Судячи з того, як цілеспрямовано і холоднокровно вони нас знищували протягом кількох століть, то ми навіть не родичі. Родичів нормальні люди не вбивають", – йшлося у дописі.

Так Перебийніс відреагував на появу на сайті Кремля статті президента РФ Володимира Путіна про спільне історичне минуле Росії та України та "братні народи". 

Посол України в Чеській Республіці пояснив, що цей допис Facebook видалив через нібито розпалювання ворожнечі. Мовляв, у цьому дописі окрема група людей описується як неповноцінна відносно інших. 

Скріншот допису у Facebook посла України в Чеській Республіці

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський дорікнув президенту РФ Володимиру Путіну тим, що той досі не знайшов часу для зустрічі в "нормандському форматі", але змарнував його на написання пропагандистської статті про "один народ".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme