UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Facebook заблокував сторінку російської делегації на переговорах у Відні

Офіційну сторінку російської делегації на переговорах у Відні з питань безпеки та контролю над озброєннями у Facebook заблокували

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Facebook заблокував сторінку російської…
Фото: Pixabay

На Росії переконані, що сторінку заблокували після публікації дописів про "гарантії безпеки"

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на росЗМІ.

"Офіційна сторінка російської делегації на переговорах у Відні з питань безпеки та контролю над озброєннями у Facebook виявилася недоступною", – йдеться у повідомленні.

Facebook заблокував сторінку російської делегації на переговорах у Відні

Зазначається, що росЗМІ вже звернулися в Facebook за коментарем.

Зауважимо, станом на 19:10, при спробі зайти на сторінку в Facebook, вона досі заблокована.

"Цей контент зараз недоступний. Можливо, власник видалив контент або обмежив доступ до нього", – йдеться у повідомленні.

Офіційну сторінку російської делегації на переговорах у Відні у Facebook заблокували

Нагадаємо, 9 січня у Женеві (Швейцарія) відбувся перший раунд переговорів США і Росії щодо "гарантій безпеки".

10 січня сторони мали двосторонній діалог щодо стратегічної стабільності. Перемовини проходили за зачиненими дверима й тривали майже вісім годин.

За результатами зустрічей і переговорів з Росією, які вже відбулись, державний секретар США Ентоні Блінкен виключив можливість поступок у питанні територіальної цілісності України. Він наголосив, що переговори ведуться не для того, аби піти на поступки перед загрозою вторгнення РФ в Україну через вісім років після того, як вона окупувала Крим.

Водночас голова російської делегації – заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков – заявив, що Росія фактично поставила перед Заходом ультиматум – НАТО має відмовитись від "матеріального освоєння" (озброєння) цілої низки країн. Йдеться про держави, які увійшли до складу Альянсу після 1997 року (за останні 25 років) – фактично, про всі постсоціалістичні країни. Втім, сам Рябков, коментуючи шанси втілення таких вимог РФ у реальність, зазначив, що це – малоймовірно.

12 січня відбулось засідання Ради НАТО – Росія. Після нього заступник міністра закордонних справ Росії Олександр Грушко заявив, що якщо будуть виконані Мінські угоди, то не буде жодної загрози ні безпеці України, ні її територіальній цілісності.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme