Федоров повідомив, що "єПідтримка" тимчасово не бере нові заявки, але кошти ЗСУ можна перераховувати

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що програма "єПідтримка" тимчасово не буде брати нові заявки на отримання коштів

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Федоров повідомив, що "єПідтримка" тимча…
Фото: Depo.ua

За його словами, це пов'язано з відсутністю зв'язку з реєстрами. Втім, українці можуть перераховувати "ковідну тисячу" українській армії й надалі.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Федорова у Facebook.

"Відсьогодні програма єПідтримка тимчасово не прийматиме нових заявок, оскільки відсутній зв’язок із реєстрами. Українці, які вже залишили заявки, отримають кошти. Учора ми запустили можливість перерахувати ковідну "тисячу" для української армії через Portmone у фонд Повернись живим", – наголосив він.

Федоров повідомив, що "єПідтримка" тимчасово не бере нові заявки, але кошти ЗСУ можна перераховувати

Зауважимо, напередодні Федоров пояснив, як можна переказати кошти за вакцинацію проти коронавірусу на рахунки ЗСУ. Гроші з "єПідтримки", які прозвали "Вовиною тисячею", можна перерахувати українській армії через Portmone — всю суму виплати 1000 грн або залишок, який у вас є на банківській картці "єПідтримки". Зробити це можна за посиланням– earmy.portmone.com.ua

Нагадаємо, 24 лютого Нацбанк відкрив спеціальний мультивалютний рахунок для збору коштів на потреби армії у зв’язку з уведенням воєнного стану в Україні, збройною агресією РФ та небезпекою для державної незалежності України, її територіальної цілісності.

За одну добу надійшло майже 300 млн гривень на спецрахунок НБУ на підтримку Збройних сил України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme