Фото російських туристів на фоні пожеж в Туреччині спричинили скандал

В той час як Туреччина продовжує боротися з лісовими пожежами, росіяни, які відпочивають там, вихваляються у соцмережах власними фотографіями на фоні палаючих лісів та готелів
 

Журналіст відділу новин
Фото російських туристів на фоні пожеж в…
Фото: News-Turk

Ці публікації росіян, особливо моделей і блогерів, викликали бурхливий резонанс і обурення як в Туреччині, так і на самій Росії.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на дослідження видання News-Turk.

Зокрема, модель Вікторія Лопирьова позувала на тлі трагічних пожеж в Туреччині і написала: "Я така гаряча, що все навколо горить". За це вона піддалася різкій критиці з боку своїх фоловерів. У відповідь на критику Лопирьова видалила написане.

Росіяни позують на фоні пожеж в Туреччині

Інша блогерка, Ірина Ваймер, розмістила одночасно кілька фотографій і пожартувала про пожежі. Крім того, вона написала, що в даний час відзначає свій день народження в Туреччині.

Росіяни глумляться над пожежами в Туреччині

Передплатникам 22-річної блогерки не сподобалися жарти про пожежі на курортах, і росіянці нагадали, що в Туреччини багато міст борються з полум'ям, а у пожежах гинуть люди і тварини. У підсумку Ірині Ваймер довелося вибачитися за свої публікації.

Звернули увагу на цей турецькі ЗМІ.

Турецькі ЗМІ про росіян на відпочинку

Нагадаємо, 28 липня поблизу провінції Анталія спалахнули лісові пожежі. Згодом вони поширилися на територію провінцій Османіє, Кайсері, Коджаелі, Адана, Мерсін і Мугла. Згодом стало відомо, що на популярному серед українців турецькому курорті Анталія лісові пожежі перекинулися на місто

У той же час на території самої Росії вже третій місяць продовжують палати 211 лісових пожеж на площі майже мільйон гектар.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme