ФСБшники знову заявляють, що затримали "українського шпигуна" (ВІДЕО)

Федеральна служба безпеки Росії оголосила про затримання російського військового у Воронезькій області за підозрою у співпраці з розвідкою України

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
ФСБшники знову заявляють, що затримали "…
Фото: Російські ЗМІ

За даними ФСБ, російського військового підозрюють у вчиненні державної зради та співпраці з українською розвідкою.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу відомства.

Зазначається, що затриманого військовослужбовця нібито завербувала українська розвідка. Після цього військовий збирав дані про російські війська, які "могли б завдати шкоди обороноздатності держави".

Водночас подробиць "співпраці" підозрюваного з українською розвідкою не повідомили, втім, військовий гарнізонний суд вже встиг ухвалити рішення про арешт. За державну зраду росіянину загрожує до 20 років за ґратами.

Зауважимо, на початку грудня ФСБ повідомила про затримання кількох нібито співробітників українських розвідслужб у регіонах Росії. Зокрема, двоє "українських шпигунів" нібито збирали інформацію про стратегічні об'єкти, а третій – готував теракт.

Нагадаємо, раніше в СБУ повідомили, що у першому півріччі 2021 року в Україні контррозвідка затримала 18 агентів, які працювали на Росію. Усі 18 затриманих – учасники трьох агентурних мереж, якими керували спецслужби з Росії. Зловмисники вели свою підривну діяльність на території Донецької, Луганської, Миколаївської та Одеської областей.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme