Генштаб ЗСУ: рашисти намагалися йти вперед на кількох напрямках фронту, але безуспішно

Протягом дня 26 серпня російсько-окупаційні війська намагалися вести наступальні дії одразу на кількох напрямках, застосовували авіацію та здійснювали обстріли на усіх ділянках фронту

Журналіст відділу новин
Генштаб ЗСУ: рашисти намагалися йти впер…
ЗСУ

Про це повідомили у Генштабі ЗСУ, передає Depo.ua.

На Харківському напрямку окупанти продовжують вести бойові дії з метою утримання зайнятих рубежів. Здійснили обстріли із танків, ствольної та реактивної артилерії. Також ворог завдав авіаційних ударів, вів повітряну розвідку.

На Слов’янському напрямку противник намагається відновити наступ в напрямку населеного пункту Барвінкове. Вів наступальний бій у напрямку Карнаухівки, успіху не мав, відійшов.

На Бахмутському напрямку окупанти намагалися вести штурмові дії у напрямках населених пунктів Соледар, Бахмутське, Бахмут та Кодема, успіху не мали.

На Авдіївському напрямку росіяни намагалися покращити тактичне положення у напрямку населеного пункту Невельське, отримали відсіч та відійшли.

"Наші підрозділи продовжують успішні виконання ракетно-артилерійських вогневих завдань на визначених напрямках та завдають окупантам втрат у ближніх боях", — кажуть у Генштабі ЗСУ.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme