Глава Московського патріархату Онуфрій обізвав Росію Каїном

Очільник ПЦ Московського патріархату митрополит Онуфрій порівняв Росію, яка напала на Україну, з біблійним персонажем Каїном 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Глава Московського патріархату Онуфрій о…
Фото: УПЦ МП

Також Онуфрій закликав висловити особливу любов та підтримку нашим воїнам, які стоять на сторожі та оберігають і захищають нашу землю і наш народ.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на звернення митрополита до вірян. 

"Сталася біда. На превеликий жаль Росія розпочала військові дії проти України й в цей доленосний час закликаю вас не впадати в паніку, бути мужніми і проявити любов до своєї Батьківщини та один до одного", – сказав Онуфрій.

Від імені церкви він також звернувся до президента РФ Володимира Путіна з проханням "негайно припинити братовбивчу війну".

"Це – повторення Каїнового гріха, який по заздрості убив свого рідного брата. Така війна не має виправдання ні у Бога, ні у людей", – сказав митрополит.

Нагадаємо, дещо раніше на визнання Росією "Л-ДНР", з якого почався новий етап російсько-української війни, відреагувала Православна церква України. Зауважимо, що митрополит Епіфаній виступив зі зверненням до прихожан, в якому закликав встати на захист України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme