Глава "слуг" Шуляк прокоментувала скандал з викриттям Трубіцина на хабарі

Голова політичної партії "Слуга народу" Олена Шуляк прокоментувала скандал довкола депутата Київської міськради Владислава Трубіцина

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Глава "слуг" Шуляк прокоментувала сканда…
Фото: Facebook Олени Шуляк

Йдеться про викриття Трубіцина на отриманні хабаря працівниками НАБУ.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Шуляк у Facebook.

"Національне антикорупційне бюро повідомило про викриття на отриманні неправомірної вигоди депутата Київської міської ради від партії "Слуга народу" Владислава Трубіцина, а також директора одного з комунальних підприємств. І це є зайвим підтвердженням того факту, що у владі міста процвітає корупція, в якій замішані підлеглі міського голови", – йдеться у повідомленні.

Шуляк наголосила, що очікує на всебічне та ретельне розслідування. За її словами, політична команда "слуг" забезпечила правоохоронців захистом від будь-яких посягань і надала твердий правовий фундамент.

"Ми чекаємо на всебічне та ретельне розслідування справи антикорупційними та правоохоронними органами. Саме наша політична команда забезпечила все необхідне для того, щоб Національне антикорупційне бюро, Спеціалізована антикорупційна прокуратура та Вищий антикорупційний суд були захищені від будь-яких посягань і мали твердий правовий фундамент. Сподіваємося, що професійна та неупереджена робота детективів НАБУ, прокурорів САП, суддів, а відповідно і адвокатів дозволить отримати справедливий вирок – обвинувальний чи виправдальний", – зазначила народна депутатка.

Глава партії додала, що політична відповідальність повинна бути набагато швидшою, ніж кримінальна чи адміністративна.

"Особливо за діяння, які можна розглядати як корупційні. Саме тому я, вже сьогодні, видала розпорядження про скликання, відповідно до ст. 9.1.4 Статуту Партії, позачергової конференції Київської міської організації Політичної партії "Слуга народу" для розгляду цього інциденту і ухвалення відповідних рішень по відношенню до Владислава Трубіцина. Сподіваюся, реакція міського голови Києва на корупцію в комунальних підприємствах буде такою ж швидкою", – резюмувала вона.

Голови "слуг" Шуляк прокоментувала скандал з Трубіциним

Зауважимо, напередодні стало відомо, що депутата Київради від "Слуг народу" Владислава Трубіцина нібито викрили на отриманні хабаря у розмірі 1 млн 260 тис. грн.

Нагадаємо, раніше в Телеграм-каналі "ПриСлуга" писали, що п'яний депутат від "Слуги народу" Владислав Трубіцин намагався вдарити колегу з "Єдності" Ярослава Федоренка у будівлі Київської міської державної адміністрації. Конфлікт нібито виник через ревнощі. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme