Go_A представили нову пісню "Церковка"

Гурт Go_A презентував нову пісню "Церковка" під час виступу на фестивалі Atlas Weekend

Журналіст стрічки новин
Go_A представили нову пісню "Церковка"…
Фото: скриншот

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Суспільне".

Цей трек помітно відрізняється від попередніх запальних композицій. Солістка Go_A Катерина Павленко зі сцени заявила, що "це серйозна річ". "Церковка" – одна з трьох нових композицій гурту, серед яких професійне журі у лютому 2021 року обирало ту, що поїде на "Євробачення".

Попри те, що на головній сцені в цей час грав "Ляпіс-98", послухати Go_A прийшла велика кількість відвідувачів фестивалю. Аудиторія добре їх підтримувала та фактично почала танцювати та підспівувати вже з першої пісні.

Go_A стали одними з музикантів, які закривали фестиваль. Їхній виступ тривав 45 хвилин. За цей час музиканти встигли зіграти "Соловейко", з якою вони мали їхати на "Євробачення" у 2020 році, а також двічі заспівати "Shum", з якою вони вийшли у фінал цьогорічного конкурсу та посіли 5 місце.

Вдруге вони виконали цю пісню на "біс" в оригінальній версії. Згідно з регламентом "Євробачення" їм довелося скоротити трек до трьох хвилин, також для конкурсу вони трохи змінили аранжування та текст.

"Ми не змогли зробити це на "Євробаченні", але ніхто не забороняє нам зіграти її тут", – сказала солістка Катя Павленко та спустилася зі сцени, щоб заспівати разом з глядачами.

Нагадаємо, на Atlas Weekend російські музиканти крикнули: "Боже, царя храни", українці відповіли – "Путін х**ло".

 

 

 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme