Головний герой програми "Абетка Харчування" завітав на відкритий урок в одну з київських шкіл

26 травня з нагоди закінчення навчального року команда програми "Абетка Харчування", яка є частиною глобальної програми "Nestlé здорові діти" завітала до школи №212, що знаходиться в Деснянському районі міста Києва, та разом з педагогічним колективом освітнього закладу провела відкритий урок про користь літніх овочів та фруктів

Журналіст відділу новин
Головний герой програми "Абетка Харчуван…

Як розповіли у пресслужбі компанії Nestlé, тема здорового способу життя та збалансованого раціону – непроста для дитячої свідомості, особливо якщо йдеться про учнів початкової школи. Як вчителі, так і батьки на певному етапі виховання постійно зустрічаються з проблемою відмови від споживання корисних продуктів та нерозуміння їх значення.

"Говорити з дітьми про подібні речі потрібно лише зрозумілою їм мовою – мовою гри та розваг. Саме тому на відкритий урок до двадцяти третьокласників завітав житель країни Здорового харчування – Питайлик", — говорять у компанії.

Робот у костюмі одного з головних героїв унікальних відеоуроків платформи "Абетка Харчування" постав перед дітьми та разом з вчителем провів урок "Літні супергерої".

"Діти перенеслися у світ здоров'я, енергійності та гарного настрою. Разом із казковим гостем вони вирішували цікаві інтерактивні завдання, грали з живими фруктами, вчилися ділитися один з одним, сміялися, все більше розуміючи, що корисно та смачно — це синоніми", — зазначають у Nestlé.

У нагоді стали й інші матеріали, розроблені експертами платформи, зокрема інтерактивна дошка з тарілкою здорового харчування та "фруктовий твістер", які школа отримала в рамках спільної ініціативи програми "Абетка Харчування" та бренд-партнера Nesquik – на початку весни 2023 року 50 шкіл отримали набори, які мають допомогти зробити перебування дітей в шкільних укриттях не тільки більш комфортним, але й пізнавальним. За допомогою тарілки школярі розібралися, скільки та якими порціями потрібно вживати овочі та фрукти, а "фруктовий твістер" допоміг провести розминку. 

Після уроку класна керівниця Ірина Михайлівна поділилася відгуком: "Дуже приємно було познайомитися з командою та побачити злагоджену роботу. Результатом є подача корисної інформації для дітей в цікавій ігровій формі. Будемо раді долучатися частіше до ініціатив програми. Бажаю, щоб програма розвивалася і впроваджувалася активно в Україні на користь підростаючому поколінню."

"Наприкінці уроку кожна дитина отримала особистий квиток до країни Здорового харчування, щоб не втратити зв'язок з новими друзями Питайликом та Смачнюлею. З допомогою батьків діти зможуть продовжити свою захопливу подорож вже вдома", — додають у компанії.

Доступ до матеріалів програми для вчителів, батьків та опікунів є безкоштовним за умови реєстрації на сайті програми "Абетка Харчування".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme