Головний поліцейський Буковини подав у відставку

Очільник Головного управління Національної поліції України в Чернівецькій області Анатолій Дмитрієв заявив, що йде з займаної посади

Журналіст відділу новин
Головний поліцейський Буковини подав у в…
Фото з Facebook-сторінки Дмитрієва

Дмитрієв наголосив, що він керував Нацполіцією в області три роки: "За цей час ми займали лідируючу позицію в державі за рівнем безпеки та довіри населення — без "смотрящих", без злодіїв в законі та з найнижчою криміногенною обстановкою серед областей України".

Також він подякував за співпрацю колегам, прокуратурі, СБУ, судам, місцевій владі та журналістам, передає Depo.ua із посиланням на Facebook-сторінку Дмитрієва.

"Я не зупинятимусь на досягненнях, адже прагну й надалі невтомно докладати зусиль для добробуту держави, правопорядку в суспільстві та спокою громадян!", – запевнив Дмитрієв.

Очільник Нацполіції Буковини Дмитрієв залишає свою посаду

Нагадаємо, що 11 серпня залишив свою посаду керівник Нацполіції Києва Андрій Крищенко.

Додамо, що кадрові пертурбації в структурі НПУ розпочалися після звільнення 15 липня міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Через деякий час після зміни міністра були звільнені і його заступники, зокрема, одним із останніх залишив свою посаду 4 серпня давній соратник Авакова Антон Геращенко.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme