Головнокомандувач ЗСУ подякував резервістам за черги до військкоматів

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний подякував резервістам за довжелезні черги біля територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Головнокомандувач ЗСУ подякував резервіс…
Фото: Генштаб ЗСУ

За його словами, резервісти після відповідного наказу про призов масово йдуть до військкоматів.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Залужного у Facebook.

"Дякую резервістам оперативного резерву Збройних сил України, які відсьогодні, одразу після видання відповідного наказу про призов, масово йдуть до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Ці довжелезні черги по всій країні формують потік колосальної сили, який знесе орду, щойно вона перетне наші кордони", – наголосив він.

Головнокомандувач ЗСУ додав, що кожна людина у лавах української армії важлива через загострення на лінії розмежування та ймовірні ризики по всьому кордону України.

"Я як головнокомандувач Збройних сил України розраховую на вас. Моїм пріоритетом є збереження життя особового складу і саме я несу відповідальність за застосування Збройних сил України… Ми загартовані в боях, добре оснащені, підготовлені і вмотивовані. Ми змінилися зсередини. ЗСУ – це незламний дух бойового братерства, взаємоповаги і гідності. Це одна родина. Нами розроблені і затверджені чіткі плани реагування на будь-які зміни в оперативній обстановці. Ми спокійні і впевнені", – зазначив Залужний.

Головнокомандувач ЗСУ подякував резервістам за черги до військкоматів

Зауважимо, дещо раніше секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що нині в Україні налічується близько 36 тисяч резервістів.

Нагадаємо, 22 лютого президент Володимир Зеленський на тлі загострення ситуації довкола України вчергове звернувся до громадян. Він повідомив, що започаткував програму економічного патріотизму, а також оголосив про призов резервістів в особливий період.

Реакція військових на таке рішення президента виявилась неоднозначною.

Читайте також: Генштаб і резервісти: Як в Україні збираються закривати некомплект в армії

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme