Головнокомандувач ЗСУ звернувся до жителів ОРДЛО: "Не вірте брехні" (ВІДЕО)

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний звернувся до мешканців ОРДЛО із закликом не вірити окупаційній владі

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Головнокомандувач ЗСУ звернувся до жител…
Скріншот

За його словами, мешканців ОРДЛО використовують для ескалації ситуації на Донбасі.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на звернення Залужного.

Він наголосив, що українська армія не планує жодних наступальних операцій на Донбасі, оскільки це призведе до чисельних жертв серед цивільного населення.

"Бойовики, підтримувані Російською Федерацією, продовжують загострювати ситуацію, свідомо вводячи в оману жителів тимчасово окупованих територій. Заяви ватажків окупаційних адміністрацій про нібито наступ Збройних Сил України та силові сценарії звільнення тимчасово окупованих територій не відповідають дійсності. Надану мною інформацію підтверджують і в ОБСЄ", – йдеться у повідомленні.

Залужний зазначив, що російсько-окупаційна влада використовує населення ОРДЛО для ескалації ситуації.

"Я звертаюся до жителів тимчасово окупованих територій – не вірте брехні окупаційної влади! Вас використовують для ескалації ситуації з метою розв’язання чергового кровопролиття", – додав він.

Зауважимо, напередодні у Міноборони України також спростували звинувачення російсько-окупаційних сил про буцімто підготовку ЗСУ до наступальних дій на Донбасі.

Нагадаємо, що вранці 18 лютого на окупованій Донеччині почали розганяти паніку звісткою, ніби "диверсанти ЗСУ" намагалися підірвати нафтобазу в Оленівці і "Стирол" в Горлівці.

Крім того, в місцевих пабліках розповідали, що на окупований Донбас з'їхалися мало не всі російські пропагандисти й місцеві розуміють, що серед них скоро будуть "жертви української агресії".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme