Google планує кардинально змінити модель онлайн-пошуку

Американська компанія Google готується кардинально переробити пошукову систему, після чого пошуковик має стати потужнішим
 

Журналіст відділу новин
Google планує кардинально змінити модель…

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Business Insider.

Зазначається, що новий механізм MUM, який збираються впровадити розробники компанії в пошуковик, дозволить користувачам створювати комбіновані запити. Вони зможуть в одному запиті з'єднувати текстову, графічну та аудіоінформацію, а вбудований штучний інтелект буде це все правильно "розуміти".

За словами представників Google, компанії належить вирішити кілька ключових питань про те, як саме буде працювати нова система пошуку. Найбільш опрацьовані механізми збираються впровадити вже незабаром.

Очікується, що впровадження технології MUM дозволить зробити Google унікальним пошуковиком, який не має аналогів у світі. З його допомогою можна буде вирішувати найскладніші пошукові завдання.

У Google стверджують, що MUM – це лише одна з технологій, яка готується до впровадження. Серед інших виділяють алгоритм LaMDA, створений для більш "природного" спілкування зі штучним інтелектом.

Наголошується, що подібні технології повинні змінити пошукову модель до невпізнання.

Нагадаємо, 28 червня президент Володимир Зеленський підписав так званий закон "Про податок на Google", за яким іноземні інтернет-компанії платитимуть 20% ПДВ в Україні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme