"Гра в кальмара" отримає другий сезон: Режисер підтвердив продовження та анонсував ймовірний сюжет

Режисер та сценарист серіалу "Гра в кальмара" Хван Дон Хьок підтвердив продовження проекту на другий сезон

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
"Гра в кальмара" отримає другий сезон: Р…
Фото: Рixabay

За його словами, він отримав настільки багато відгуків від глядачів, що не міг не продовжити серіал на другий сезон.

Про це режисер поділився у коментарі для AP, пише Depo.ua.

Зазначається, що другий сезон буде продовженням історії головного героя – Гі Хуна. Зокрема, він повернеться, аби змінити щось у цілому світі.

"Отже, на другий сезон було стільки тиску і стільки попиту... Я майже відчуваю, що ви не залишаєте нам вибору! Але скажу, що справді буде другий сезон. Це зараз у мене в голові. Нині я займаюся плануванням. Але я думаю, що ще зарано говорити, коли і як це станеться", – заявив режисер.

При цьому, фокус другого сезону може бути зосереджений не на новій грі, а на діях поліції. Втім, чітких заяв стосовно ймовірного сюжету поки не прозвучало.

"Якщо мені вдасться зробити щось – це буде історія Фронтмена. Я думаю, що проблема з поліцейськими – це не лише проблема Кореї. Я бачу це у світових новинах. Це було питання, яке я хотів порушити. Може, у другому сезоні я зможу показати це детальніше", – додав Хван Дон Хьок.

Водночас режисер зауважив, що буде працювати над другим сезоном з командою сценаристів. Дата виходу сезону поки невідома, однак продовження "Гри в кальмара" можна очікувати вже через рік.

Зауважимо, перший сезон "Гри в кальмара" б’є усі можливі рекорди переглядів. Його називають феноменом на Netflix.

Суть телеісторії полягає у тому, що 456 людей, більшість з яких відчувають серйозні фінансові проблеми, приймають запрошення на участь в таємничому турнірі на виживання. Після того, як зі змагання вибуває один гравець, розмір призових постійно зростає. То ж усі гравці розуміють, що переможцеві дістануться просто космічні виплати. І гра починає набирати ще жорсткіших. 

Нагадаємо, після показу перших серій телесеріалу від Netflix "у кальмара" почали грати українські підлітки. У Львові на дитячому майданчику діти під час гри намагалися зімітувати кривавий сюжет телеісторії. 

Читайте також: Найкращі меми і фотожаби на серіал "Гра в кальмара"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme