Греція закликала своїх громадян залишити Україну

Через загрозу повномасштабного вторгнення Росії на територію України Греція закликала своїх громадян негайно залишити потенційно небезпечну територію 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Греція закликала своїх громадян залишити…
Фото: Рixabay

Також Міністерство закордонних справ Греції рекомендує громадянам своєї країни утриматися від поїздок до України до моменту стабілізації ситуації.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу МЗС Греції.

"Міністерство закордонних справ не рекомендує всім подорожувати територією України, і водночас закликає громадян Греції, які перебувають у країні, негайно залишити країну. Громадянам Греції, які ще не поїхали, також рекомендується негайно повідомити свої контактні дані до посольства Греції у Києві", – йдеться в повідомленні.

У профільному міністерстві також заявили, що штат посольства у Києві скорочено до необхідного, але разом з тим буде посилено штат генконсульства в Маріуполі.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на Росії де-факто порадили своїм громадянам не залишати територію України. Росіянам у диппредставництві рекомендують лише "спостерігати за ситуацією".  

Тим часом скорочують свої диппредставництва в Україні та розробляють плани евакуації громадян такі країни. як США, Велика Британія, Канада, Японія, Австралія та низка інших. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme