Григорій Суркіс збрехав про своє бажання проводити черговий сезон УПЛ в Україні

Сьогодні, 27 травня, у Будинку футболу проходили збори учасників Прем'єр-ліги. Під час заходу клуби приймали рішення про старт УПЛ, а також мали визначити країну проведення футбольних матчів
 

Журналіст відділу новин
Григорій Суркіс збрехав про своє бажання…
Григорій Суркіс

Про це інформує Depo.ua.

11 клубів підтримали рішення грати в Україні, повідомив журналіст телеканалів "Футбол" Ігор Бурбас.

Проти виступили представники ФК "Динамо", незважаючи на те, що ще чотири дні тому власник киян Григорій Суркіс публічно закликав проводити новий сезон УПЛ в Україні.

"Повертаючись до теми проведення внутрішніх змагань, я певен, ми маємо зробити все, щоб вони відновилися. І не десь, а на території України", – заявляв Суркіс.

Але сьогодні його представники в УПЛ віддали свої голоси проти проведення матчів в Україні. Усього клубів з такою позицією було 5 ("Динамо", "Шахтар", "Дніпро-1", "Зоря" та "Ворскла"). Інші 11 підтримали позицію необхідності проведення УПЛ саме в Україні.

Окрім Суркіса, жоден із представників ФК, що голосували сьогодні проти України як країни проведення УПЛ, напередодні не робили суперечливих заяв.

За підсумками сьогоднішніх зборів УПЛ прийнято рішення, що чемпіонат Української Прем'єр-ліги у сезоні 2022/23 відбудеться. А формат та країну проведення визначатимуть незабаром – за підсумками роботи профільних груп та консультацій із владою, військовими адміністраціями.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme