Громадян просять не поширювати інформацію про надання Україні зброї

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян та ЗМІ не поширювати повідомлення щодо надання країнами-партнерами тієї чи іншої зброї нашій державі

Журналіст стрічки новин

За його словами, інформація про надання Україні зброї створює інформаційний фон, який негативно впливає на результат.

Про це пише Depo.ua із посиланням на повідомлення Резнікова у Facebook.

"Військово-технічне співробітництво – дуже делікатна сфера, яка вимагає надзвичайно виваженого підходу до публічних коментарів. Особливо – в період війни… Будь ласка, не поширюйте повідомлення щодо надання певними країнами тієї чи іншої зброї нашій державі. Утримайтесь від коментарів з цього приводу. Залиште право висловлюватись на ці теми виключно офіційним особам", – повідомив міністр оборони.

Він наголосив, що поширення таких новин може ускладнити отримання додаткових спроможностей нашою армією, які вона просто повинна отримати.

"Внаслідок цього Україна може зазнати втрат, яких ми могли уникнути та маємо уникати!" – додав Резніков.

Міністр запевнив, що військово-політичне керівництво держави проводить інтенсивні переговори з нашими партнерами з метою отримання допомоги для захисту України.

Нагадаємо, дещо раніше СБУ попередила українців про чергові фейки від окупантів. Йдеться про те, що країна-агресор може поширювати неправдиву інформацію, щоб деморалізувати українців на інформаційному фронті.

Читайте також: Де шукати перевірену інформацію: Українцям надали список офіційних Telegram-каналів обласних військових адміністрацій України

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme