Група компаній "Веолія" в Україні передала Центру освіти та розвитку у Варшаві дитячі українські книжки

Українські підприємства "Веолія", що надають послуги у сфері поводження з відходами, спільно з польським підрозділом Veolia Foundation та Veolia Poland реалізували проект, спрямований на задоволення національно-культурних та мовних потреб українських дітей та підлітків, що тимчасово проживають за кордоном

Журналіст відділу новин
Група компаній "Веолія" в Україні переда…

Партнером проєкту став Центр освіти та розвитку у Варшаві, який постійно організовує заходи для дітей та молоді та підтримує біженців з України. Книжки, придбані підприємствами "Веолія" в Україні у видавництві "Книголав", стали частиною бібліотек та спеціальних подарунків для дітей.

"У рамках наших гуманітарних проєктів для українців спільно з польським підрозділом Veolia Foundation ми прийняли рішення допомогти українським дітям у Варшаві. Адже через російську збройну агресію з України до Польщі виїхало 200 тисяч українських школярів. Всім їм бракує спілкування та книжок українською мовою", – розповів Маттіас Фогель, виконавчий директор з управління відходами у Центральній та Східній Європі компанії "Веолія", директор регіону Україна.

Компанії, що входять до міжнародної групи Veolia, активно підтримують Україну з перших днів широкомасштабного вторгнення росії.

Так, польська "Веолія" надала спеціальне обладнання та захисний одяг комунальному підприємству "Київтеплоенерго" на суму близько 30 000 євро. Міжнародний Фонд Veolia разом зі своїми партнерами (французьким Червоним Хрестом, "Лікарями без кордонів", "Міжнародною солідарністю", агентствами ООН тощо) надає українцям широку гуманітарну, технічну та фінансову підтримку.

Підприємства "Веолія" в Україні співпрацюють в гуманітарних проектах з благодійною організацією Української греко-католицької церкви "Карітас", Солом’янською РДА у Києві, з українською місією Червоного Хреста.

Українські підприємства "Веолія" з першого дня повномасштабної війни не зупиняли свою роботу. Фахівці компанії продовжують працювати заради санітарної безпеки та комфорту містян, забезпечують вивіз відходів для силових структур та ЗСУ.

Як повідомлялося раніше, підприємства "Веолія" в Україні входять до групи Veolia – світового лідера, що надає послуги у сферах поводження з відходами, водозабезпечення й очищення стічних вод та енергозабезпечення. Компанія "Веолія" вже понад 160 років веде успішну діяльність у більш ніж 50 країнах світу.

В Україні підприємства "Веолія" працюють з 1995 року та стали першими на українському ринку представниками світової компанії, що пропонує комплексні рішення у сфері поводження з відходами. Українські підприємства знаходяться в містах Київ, Чернівці та Тернопіль. Загальна кількість персоналу компанії налічує майже 350 осіб.

Українська група компаній "Веолія" підтримує санкції проти країн-агресорів та не співпрацює з постачальниками, що мають російське та білоруське походження.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme