"І тебе, і мене, і блогера Жопу": Богдан заявив, що Зеленський хоче посадити його та Гордона

Екс-очільник Офісу президента Андрій Богдан повідомив, що глава України Володимир Зеленський хоче посадити його та журналіста Дмитра Гордона до в'язниці

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
"І тебе, і мене, і блогера Жопу": Богдан…
Скріншот

За його словами, в Офісі президента зараз "крайня стадія божевілля", через що саджають усіх.

Про це Богдан заявив під час інтерв'ю для Гордона, пише Depo.ua.

"Тебе, до речі, теж мають намір посадити. Там уже крайня стадія божевілля – там усіх садять. До того ж, там уже пачками пішли. Останні – десь у листопаді. Мене що зачепило дуже сильно, під час прес-конференції Володимир Олександрович заявив, що, коли він був у 95-кварталі – це була сатира. Так от, на якийсь мій сатиричний допис, де я тролю владу, була бурхлива реакція, викликали товариша Сухачова... І було поставлено завдання рити, посадити Богдана до в'язниці. Там список довгий, але тебе також", – наголосив екс-глава ОП.

Богдан додав, що у переліку людей, яких мають посадити – журналісти Юрій Бутусов і Савік Шустер, політики Дмитро Разумков та "вся його група". 

"Там усі, там Бутусов, Савік Шустер, Діма Разумков та вся його група, ще сто тисяч людей, блогери, яких він у фейсбуці зустрів, Іван Іванович Жопа, вибачте на слові... Президент особисто дає команду посадити", – підкреслив він.

Нагадаємо, днями Богдан повідомив про спробу зламати його акаунт. Це сталося після того, як Богдан заступився за екс-голову ГУР Василя Бурбу та звинуватив президента Володимира Зеленського у брехні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme