Ілля Кива: За зраду і аферизм депутат Полтавської облради Телятник буде виключений з ОПЗЖ

Депутат Полтавської обласної ради від "Опозиційної платформи – За життя" Руслан Телятник найближчим часом буде виключений з партії ОПЗЖ за зраду партійних інтересів і дії в інтересах опонентів

Журналіст стрічки новин

Про це народний депутат фракції ОПЗЖ Ілля Кива заявив в інтерв'ю виданню "Телеграф".

"Ви, напевно, помітили намети з агітаційним матеріалом ОПЗЖ. І в цьому агітаційному матеріалі ми надали нашому виборцю тих, хто зрадив інтереси партії, хто діяв на догоду наших політичних опонентів. Одним з яскравих прикладів політичної проституції є обласний депутат Руслан Телятник, який порушив головний закон, кодекс в ОПЗЖ, який говорить: "Дія і голосування в розріз партії, в інтересах політичних опонентів, карається негайним виключенням і позбавленням мандата"", - сказав він.

Ілля Кива підкреслив, що керівництво партії підняло всі голосування цього депутата і виявилося, що жодного разу він не віддав свій голос на користь ОПЗЖ.

"Вся позиція на посаді обласного депутата зводилась до обслуговування наших політичних опонентів. Тому, за порушення статуту, за політичну проституцію, за аферизм, Телятник вже на найближчій стратегічній раді буде виключений з лав партії, буде позбавлений мандата обласного депутата. У зрадників і повій завжди один кінець", - підкреслив нардеп.

В інформаційному бюлетені, який зараз поширюється в Полтаві, вказані 9 депутатів-зрадників: Руслан Телятник, Євген Момонт, Тетяна Годяк, Віталій Шеремет, Андрій Кучеров, Валентин Гриненко, Микола Козак, Дмитро Солопов, Антон Ніконов.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme