Жінку, зниклу 11 років тому, знайшли у сусідньому будинку

У лютому 2010 року 18-річна дівчина Саджита із села Айалур у штаті Керала (Індія) зникла безвісти. Поліція вважала, що вона втекла в інший штат, але виявилося, що всі ці роки індіанка жила у сусідньому будинку

Журналіст відділу новин
Жінку, зниклу 11 років тому, знайшли у с…
Фото: Рixabay

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на The Indian Express.

Згідно з інформацією видання, 11 років тому дівчина вночі втекла до 24-річного коханого Рахмана, який жив із батьками, тому їй доводилося весь цей час ховатися в його кімнаті (буквально за 500 метрів від рідного дому).

При цьому батьки чоловіка стверджують, що не знали про "сусідство".

У місцевій поліції пояснили, що Саджита й Рахман приховували свої стосунки, оскільки належать до різних релігійних течій.

Зазначається, що Рахман, який працює маляром, завжди тримав кімнату замкненою та нікого туди не пускав. Через важку вдачу сина батьки не втручалися в його справи.

Три місяці тому Рахман посварився з родиною та поїхав, взявши з собою і Саджиту. Пара орендувала житло в іншому селі.

Рідні Рахмана звернулися до поліції через нібито зникнення сина, однак пізніше його старший брат Башир випадково помітив і відстежив його, водночас виявив він і дівчину.

За словами чоловіка, його брат "іноді поводився як психічно ненормальний".

"Ставав агресивним, якщо хтось мав намір зайти в його кімнату. Він навіть брав туди їжу... Впродовж дня, поки всі були на роботі, будинок повністю був у розпорядженні Рахмана і Саджити", – розповів Башир.

Уточнюється, що нещодавно родина почала підбирати Рахману наречену.

За словами сусідів, він був відлюдьком, тому люди вважали, що у нього проблеми із психікою.

Видання зазначає, що впродовж 11 років Саджита проводила в кімнаті коханого практично весь час. Вона навіть сушила там випраний одяг.

При цьому із розваг у дівчини був маленький телевізор з навушниками.

У кімнаті не було навіть туалету, проте Рахман зняв із вікна кімнати частину решіток, так що дівчина, ймовірно, могла виходити, коли була ніч чи його батьків не було вдома.

Після виявлення "зниклих" закоханих поліція направила пару в місцевий суд.

Рахман розповів у суді, що побоюється заперечень з боку своєї сім'ї проти коханої. Водночас рішення замкнути дівчину в кімнаті на 11 років він не пояснив.

Після того, як Саджита заявила, що дійсно хоче бути з Рахманом, їм дозволили жити разом.

Нагадаємо, раніше у Дагестані поліція викрала із квартири для жертв сімейного насилля чеченку, яка втекла з дому через свою орієнтацію.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme