"Інсайди будуть": Мендель розповіла, навіщо написала свою книгу

Прес-секретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель повідомила, що написала книжку "Кожен із нас президент" для того, щоб пояснити людям ключові моменти щодо, зокрема, геополітичних питань

Ірина Костенко

Про це вона заявила в ефірі "Україна 24", передає Depo.ua.

"Інсайди будуть, тому що я намагаюся привідкрити трішки завісу хоча би якихось психологічних моментів того, як ведуться переговори. Пояснити людям, що таке взагалі геополітичні питання. Які обставини впливають на ухвалення рішень", – сказала Мендель.

Водночас вона зауважила, що занадто кричущих і "сильних" секретів розкривати просто може.

"Тому що це, щонайменше, питання поваги й довіри, яка мені була наділена… Однак я говорю про пані Меркель, про пана Макрона, звісно є про пана Путіна. І, я думаю, що це будуть цікаві моменти – почути від людини, яка бачила, яка спілкувалася, яка чула", – пояснила Мендель.

Нагадаємо, дещо раніше Мендель заявила, що у липні презентує свою книжку, присвячену роботі у президента Володимира Зеленського та українській політиці.

3 липня вона у відеоблозі зачитала уривок із своєї майбутньої книжки. А 7 липня Мендель опублікувала уривок з книжки, в якому вона пропагує російську мову в Україні, називаючи при цьому українську "занадто конфліктним символом, щоб побудувати навколо нього ідею нації та патріотизму".

Також Мендель розповіла, як і коли подалася в письменниці.

Читайте також: На книжку Мендель уже оголосили передзамовлення: Як вона називатиметься і скільки коштуватиме

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua