ІТ-спеціаліст із Сум: У "Слузі народу" розповіли, хто займе місце Монастирського у Раді

Після призначення народного депутата від "Слуги Народу" Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ він зобов’язаний скласти мандат. Його місце у Верховній Раді займе активіст сумської організації "Слуги Народу" Антон Швачко

Редактор стрічки новин
ІТ-спеціаліст із Сум: У "Слузі народу" р…
Фото: Facebook Антона Швачка

Про це повідомив голова партії "Слуга Народу" Олександр Корнієнко під час брифінгу, передає Depo.ua з посиланням на прес-службу політсили.

Як розповів очільник партії, Антон Швачко був наступний у передвиборчому списку партії.  

"Він був з нами з самого початку. Пройшов президентську та парламентську кампанії. Антон Швачко – ІТ-менеджер, ІТ-спеціаліст. Зараз працює на цій ниві в сумському обласному штабі. Це – наша команда, регіональна Зе!Команда", – повідомив Корнієнко.

Антон Швачко народився 11 грудня 1992 року. Має вищу освіту та проживає в Сумах. На парламентських виборах 2019 року включений до виборчого списку "Слуги Народу" під № 139.

Очільник "Слуги народу" також закликав медіа не робити необґрунтовані висновки про партійний та життєвий досвід Швачка.

"Журналістам, які проявляють харасмент в соцмережах щодо Антона, порадив би познайомитися з ним, взяти коментар чи інтерв’ю, а потім робити оціночні судження, чи він черговий ноунейм", – наголосив Корнієнко.

Нагадаємо, 15 липня прем'єр-міністр Денис Шмигаль вніс до Верховної Ради подання про призначення голови парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ України. Верховна Рада планує розглянути це питання сьогодні під час засідання. 

Також 15 липня Верховна Рада ухвалила рішення про відставку Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ України. 

Читайте також: Потенційний голова МВС: Хто такий Денис Монастирський, що претендує на місце Авакова

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme