Кадиров погрожує посадити або закопати родину екс-юриста Комітету проти катувань

Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров погрожує посадити або закопати родину екс-судді Верховного суду Чечні

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Кадиров погрожує посадити або закопати р…
Фото: grozny-inform

Зокрема, сам Кадиров підтвердив, що його люди викрали дружинну екс-судді із квартири у Нижньому Новгороді.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на росЗМІ.

За словами Кадирова, викрадена Зарема Мусаєва намагалася напасти на силовика та "ледве не позбавила його очей". Таким чином, на думку глави Чечні, жінка "заробила собі статтю на реальний термін ув'язнення".

Зазначається, що подальшу долю інших членів сім'ї Янгулбаєвих Кадиров теж не оминув увагою. Родину екс-судді "чекає місце або у в'язниці, або під землею".

"Це вже залежить не від мене. Я знаю настрої у суспільстві. Поки живе бодай один чеченець, вільно, насолоджуючись життям, ходити члени цієї сім'ї вже не зможуть, настільки глибоко зачеплена честь кожного представника нашого народу. Пам'ятайте це завжди, Янгулбаєви", – наголосив він.

Кадиров додав, що один із синів екс-судді "виступає з прямими та відкритими погрозами" на адресу чеченського керівництва, а це означає, що в майбутньому цією "людиною займуться відповідні органи".

Нагадаємо, 26 грудня 2021 року Рамзан Кадиров заявив, що якщо президент України Володимир Зеленський продовжить свою антиросійську політику, то Україну треба приєднати до Росії. Він додав, що після окупації Криму говорив Путіну, що потрібно забирати також і Київ.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme