Кадрові питання у присутності перших осіб: "Слуги" збирають термінове засідання фракції на тлі заяви Авакова про звільнення

Сьогодні, 13 липня, ввечері планується засідання фракції "слуг народу" на тлі заяви Арсена Авакова про звільнення з посади очільника Міністерства внутрішніх справ (МВС)

Ірина Костенко
Шеф-редактор стрічки новин
Кадрові питання у присутності перших осі…
Фото: Прес-служба "СН"

Про це повідомив народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура у своєму Telegram, передає Depo.ua.

"Те про що весь день говорили в кулуарах ВР підтвердилося, Аваков опублікував заяву про звільнення. У зв'язку з цим, на сьогоднішній вечір планується засідання фракції", – наголосив нардеп.

За його словами, в межах засідання будуть обговорюватися кадрові питання.

"Очікується присутність перших осіб. Будуть розглянуті нові кандидатури на місце міністра МВС і, можливо, інші кадрові перестановки", – підсумував Качура.

Кадрові питання у присутності перших осіб: "Слуги" збирають термінове засідання фракції на тлі заяви Авакова про звільнення

Нагадаємо, 5 червня 2020 року 55 народних депутатів зареєстрували у Раді проект постанови №3606 про звільнення Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ. Збір підписів під відповідним проектом постанови ініціювала фракція партії "Голос".

Але члени комітету Верховної Ради із питань правоохоронної діяльності не внесли до порядку денного засідання проєкт цієї постанови.

Згодом ЗМІ писали, нібито президент України Володимир Зеленський планує звільнити Авакова восени.

Сьогодні, 13 липня, Аваков таки подав заяву про відставку з посади міністра внутрішніх справ.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme