"Каральні традиції СРСР": В українському МЗС відреагували на запроторення Джелялова у психлікарню

В українському Міністерстві закордонних справ жорстко засудили той факт, що арештованого в Криму заступника глави Меджлісу Нарімана Джелялова примусово відправили на медичну експертизу в психіатричну лікарню 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
"Каральні традиції СРСР": В українському…
Фото: Рixabay

У відомстві кажуть, що окупаційна адміністрація провела процедуру з масовими порушеннями й узагалі не мала права поводитися саме так із Джеляловим.

Про це перша заступниця глави МЗС Еміне Джапарова написала на власній сторінці у Twitter.

"Джелялова безпідставно та примусово направили в стаціонар психіатричної клініки для проходження так званої "психолого-психіатричної експертизи. Каральна практика в кращих радянських традиціях",", – написала Джапарова.

Також вона уточнила, що Наріман Джелялов перебуватиме у психіатричній лікарні протягом 20 днів.

Зауважимо, що окупанти інкримінують першому заступнику голови Меджлісу кримськотатарського народу вчинення диверсії на Кримському півострові. До останніх днів він перебував в одному із СІЗО в Криму. Джелялову загрожує до 15 років позбавлення волі. 

 

 

Наріман Джелялов

Нагадаємо, днями стало відомо, що окупанти помістили Джелялова до психлікарні проти його волі. Джелялов відмовлявся проходити психіатричну експертизу, оскільки підстав для цього не було.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme