Кейт Міддлтон не прийшла на відкриття пам'ятника принцеси Діани через стосунки Гаррі та Вільяма

У преси з'явилася інформація щодо відсутності герцогині Кембриджської на церемонії відкриття пам'ятника принцесі Діані на честь її 60-річчя 

Журналіст відділу «Життя»
Кейт Міддлтон не прийшла на відкриття па…
Фото: Instagram

За даними Us Weekly, Кейт залишилася вдома з трьома дітьми, передає Depo.ua.

Як виявилося, Міддлтон дуже хотіла підтримати чоловіка, принца Вільяма, проте на домашньому зібранні було вирішено, що вона залишиться вдома з дітьми. Таким чином герцогиня вирішила відійти на другий план і дати братам, Вільяму та Гаррі, побути разом у такий важливий для них момент.

"З поваги до принців Гаррі та Вільяма королівська сім'я хотіла, щоб мова в цей день йшла тільки про синів Діани. Не було мети перетворювати це на велике публічну подію. Кейт виразно підтримувала Вільяма, хоча фізично не була присутня на відкритті. Вона дуже хотіла бути там, але сім'я вирішила, що для неї і дітей буде краще залишитися вдома", – каже інсайдер.

Зазначимо, що Гаррі спеціально прилетів з США до Британії заради відкриття пам'ятника мамі. Інсайдери кажуть, що стосунки братів досі теплі та привітні, попри чутки у пресі. Ця подія ще більше зблизили їх.

"По поведінці братів, яке було таким простим і неформальним – вони жартували і посміхалися, – я відчув, що цей момент повністю змінить те, що очорнює їхні відносини раніше. Чутки про їхній розбрат ґрунтувалися лише на страхах і ідеях людей, які думали, що спілкувалися з кимось наближеним до королівського двору. У той час як насправді ті люди все це просто вигадали", – стверджує джерело.

Нагадаємо, у Лондоні відкрили пам'ятник принцесі Діані.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme