Хабар за землю учасникам ООС у Чернівцях: Затриманий є помічником нардепа від "слуг"

Правоохоронці затримали помічника народного депутата України під час одержання другої частини хабаря у розмірі 5 тис. доларів США. За даними ЗМІ, підозрюваним у вчиненні злочину є Петро Стратійчук – помічник нардепа "Слуги народу" Георгія Мазурашу

Редактор стрічки новин
Хабар за землю учасникам ООС у Чернівцях…
Фото: Георгій Мазурашу/Facebook

Цю інформацію підтвердив сам Мазурашу на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

"Взагалі дивнувата інформація. Якось складно зрозуміти, як статус нардепа мав би допомогти вирішити питання виділення земельної ділянки АТОвцю?" - написав нардеп.

Водночас Мазурашу розповів, що він зі своїм громадським помічником Олександром Пікуліним, який є депутатом міської ради, намагався посприяти тому, щоби приміщення по вул. Університетській, 50 у Чернівцях передали комунальному центру "Спорт для всіх", однак вони не добилися бажаного результату.

"Ми з Олександром та інший спортивними авторитетами ведемо боротьбу за виділення землі для будівництва за державні кошти спорткомплексу біля ФОК "Олімпія", робили і робимо це також публічно, аргументовано, в інтересах міста і області, і що? А нічого…  А це робота статусу нардепа, помічника-депутата міськради і спортивних авторитетів. А як статус помічника нардепа мав би допомогти вирішити назване земельне питання? Якось дуже загадково, дуже", - написав депутат.

Затримання помічника нардепа на хабарі - допис Мазурашу у ФБ

Нардеп також розповів деякі деталі щодо обвинувачень проти свого помічника Стратійчука у коментарях до допису.

"Його знайомий сів до нього в машину, він чекав внука з секції спортивної. Той сказав вийде в магазин, запитав чи може лишити пакет в машині. Лишив, вийшов, а нагрянули бійці. Петра в ролі хабарника не уявляю. Та й не міг він вирішувати те питання, яке фігурує. Якась загадкова історія. Згодом дізнаємось більше", - розповів Мазурашу.

Георгій Мазурашу про затримання свого помічника

Зазначимо, Петро Стратійчук є керівником громадської організації "Всеукраїнська федерація текволі", що зареєстрована у Чернівцях. Він також працює помічником нардепа Мазурашу на платній основі.

Нагадаємо, вчора, 16 липня, в Офісі генпрокурора повідомили про затримання помічника народного депутата України під час одержання ним неправомірної вигоди у розмірі 5 тис. доларів за відведення землі учасникам ООС. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme