UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Хакери Anonymous атакували сайт ФСБ Росії

Група хакерів Anonymous зупинила роботу веб-сторінки Федеральної служби безпеки Росії

Русскій корабель, іді нахуй
Слава Україні! Смерть ворогам!!
Хакери Anonymous атакували сайт ФСБ Росі…
Фото: Pixabay

При спробі перейти на сторінку відомства, з'являється повідомлення про помилку.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис хакерів у Twitter.

Нагадаємо, 27 лютого стало відомо, що українські кібервійська оприлюднили номери телефонів керівництва Кремля. Про це розповів радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів.

Повідомлялося також, що хакери з групи Anonymous виклали у мережу великий масив особистих даних російських військових чиновників. Це хакерське угруповання оголосило, що починає боротьбу проти Росії – і одразу ж "поклало" сайти пропагандистського ЗМІ RT та Міноборони.

28 лютого радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко закликав громадян долучитися до інформаційного протистояння ворогові. Він нагадав, що українські відомства, спільно з кібервійськами України, зламали сайт Кремля і створили спеціальний чат-бот, що містить, зокрема, телефони всього керівництва Кремля, пулу журналістів, пулу громадських організацій і навіть пулу ворожок.

Виходячи з цього Денисенко закликав українців дзвонити за вказаними номерами, записувати розмови й оприлюднювати їх у соціальних мережах. З таких матеріалів, за словами експерта, можна буде створити цілу доказову базу щодо російської агресії в Україні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme