Від чиновників і журналістів, до ворожок: Україна зламала сайт Кремля й закликає громадян дзвонити за вказаними номерами та записувати розмови

Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко закликав громадян долучитися до інформаційного протистояння ворогові

Журналіст відділу новин
Від чиновників і журналістів, до ворожок…
Фото: Рixabay

Він нагадав, що українські відомства, спільно з кібервійськами України, зламали сайт Кремля.

Про це Денисенко розповів в ефірі "Україна 24", передає Depo.ua.

"І у вільний доступ на чат-боті "Власть РФ" ми виклали повністю всю телефонну базу Кремля… Це – величезний масив інформації", – зазначив він.

За словами Денисенка, у чат-боті можна знайти, зокрема, телефони:

  • всього керівництва Кремля;

  • пулу журналістів;

  • пулу громадських організацій;

  • пулу ворожок.

"З того, що найбільше мене вразило, що Кремль обслуговує пул ворожок (!). Там є спеціальні гадалки… Так от, ми виклали у вільний доступ всю базу даних – телефонів", – визнав Денисенко.

Крім того, він звернувся до всіх українців: "Якщо у вас є вільна хвилина, виберіть кілька прізвищ. Подзвоніть до них. Але обов'язково записуйте, бажано – на відео, цю розмову. Ставте їм свої питання. Притайте про що завгодно, про що захочете запитати… І потім викладайте у свої соцмережі ці розмови".

На думку Денисенка, "вони дуже багато чогось важливого наговорять".

"В принципі це потім буде доказовою базою у нас. Плюс це реально дезорганізує величезну масу людей, які повинні ухвалювати рішення по війні з Україною. Тому я закликаю всіх вас. Ще раз. Чат-бот "Власть РФ". Ми зламали сайт Кремля. Виклали всю телефонну базу Кремля. Дзвоніть, не соромтеся. Передавайте їм привіти з України і розповідайте про те, як вони послали на вірну смерть проти нашого народу своїх солдатів", – підсумував радник міністра.

Зазначимо, що знайти телефони чиновників РФ можна у Telegram чат-боті https://t.me/gov_rf_bot.

Нагадаємо, 27 лютого стало відомо, що українські кібервійська оприлюднили номери телефонів керівництва Кремля. Про це розповів радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів.

Повідомлялося також, що хакери з групи Anonymous виклали у мережу великий масив особистих даних російських військових чиновників. Це хакерське угруповання оголосило, що починає боротьбу проти Росії – і одразу ж "поклало" сайти пропагандистського ЗМІ RT та Міноборони.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme