Хлопчик із обкладинки альбому Nirvana подав судовий позов про дитячу порнографію (ФОТО)

30-річний Спенсер Елден, дитячу фотографію якого рок-гурт Nirvana розмістив на обкладинці популярного музичного альбому Nevermind, вважає себе жертвою дитячої порнографії та вже подав відповідний позов до суду 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Хлопчик із обкладинки альбому Nirvana по…
Фото: Variety

Чоловік заявив, що його особистість назавжди пов'язана з комерційною сексуальною експлуатацією, яку він зазнав у неповнолітньому віці.

Про це повідомляє Variety, передає Depo.ua

Спенсер Елден вимагає відшкодувати йому $2,5 млн. До відповідальності чоловік хоче притягнути учасників гурту Дейва Грола і Кріста Новосєліча, а також удову загиблого фронтмена Nirvana Кортні Лав. 

Зазначимо, що законодавство не вважає оголені фото немовлят порнографією. Але адвокат, який представляє інтереси Елдена, стверджує зворотнє.

"Включення валюти в кадр змушує дитину виглядати як секс-працівник. Обвинувачені навмисно продавали дитячу порнографію Спенсера в комерційних цілях", – сказав захисник Роберт Льюїс.

До слова, раніше Елден не пов'язував своє зображення на обкладинці із порнографією. У 2008 та 2016 роках чоловік навіть відтворив легендарний знімок із обкладинки альбому.

Спенсер Елден у 17 років із обкладинкою альбому

Спенсер Елден у 25 років

Нагадаємо, австралійський електрик заплатить $115 тисяч за "жарт про педофілів" у фейсбуці. Електротехнік з Австралії Девід Скотт засуджений до штрафу в розмірі $ 115 тис. за те, що зруйнував бізнес власника мотелів Кеннета Рота, написавши в фейсбуці про нібито заселення в номери педофілів 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme