Хлопець, якого соцмережі підозрювали у нападі на Порошенка, заявив, що у нього є алібі

Ілья Пустовгар, якого у соцмережах підозрюють у нападі на п'ятого президента України Петра Порошенка, спростовує свою причетність до хуліганства

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Хлопець, якого соцмережі підозрювали у н…
Фото: Олександр Тарнавський / Facebook

Також молодий чоловік стверджує, що його переплутали з майже повним тезкою. А сам він 24 серпня ніяк не міг бути в Києві та пожбурити у екс-президента пляшку із зеленкою.

Про це повідомляє "Комсомольська правда в Україні", передає Depo.ua

"Це не я. Мене взагалі 24 в Києві не було. Я просто в шоці. Мене у такому звинувачують...Уже всі телефонують, пишуть, а я сам не в курсі", – сказав Пустовгар.

За словами молодого чоловіка, на Петра Порошенка міг напасти майже його повний тезка – Пустовгар Ілья Петрович. Він теж мешкає у місті Козелець. 

Підозрюваний також додав, що на час здійснення злочину має алібі. З 7:00 і до 20:30 він працював у Козельці та має свідків.

У Чернігівському колегіумі імені Тараса Шевченка, де хлопець навчається на історика, від нього вже зажадали пояснювальну.

Фото Ільї Миколайовича Пустовгара, який і дав журналістам інтерв'ю, опублікував у Facebook ветеран полку "Азов" Олександр Тарнавський. Він стверджував, що саме людина на фото 24 серпня напала на Петра Порошенка. 

У коментарях до допису одразу почали спливати подробиці із біографії "нападника". Ніби-то хлопець навчався у місцевому ветеринарному коледжі, а також зловживав наркотиками. 

Нагадаємо, у соцмережі з'явилося фото людини, яка нібито напала на п'ятого президента Петра Порошенка і облила його зеленкою. Українці активно обговорюють нібито факти із біографії нападника.

Довідка: 24 серпня, біля станції метро "Хрещатик" на п'ятого президента України Петра Порошенка напав невідомий. Він облив лідера "ЄС" зеленкою. Поліція оперативно затримала нападника.

У "Євросолідарності" заявили, що це був провокатор від Зеленського.Порошенко невдовзі після нападу на нього поїхав на Співоче поле для виступу.

Тим часом у Telegram оприлюднили інформацію про справжнього нападника – і навіть поспілкувалися з його батьком та сусідом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme