UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Хотів отримати придане: Чоловік убив дружину за допомогою кобри

В Індії чоловік вбив дружину, підкинувши до неї в ліжко кобру

Журналіст стрічки новин
Хотів отримати придане: Чоловік убив дру…
Фото: Рixabay

Його засудили до двох довічних термінів. Він пояснив свій вчинок бажанням отримати придане дружини у розмірі 500 тисяч рупій (175 тисяч гривень), а також новий автомобіль.

Як пише Depo.ua із посиланням на Straits Time, надзвичайна подія трапилася ще минулого року у травні. Тоді 25-річну домогосподарку виявили мертвою в її ж будинку. Сім'я жінки одразу запідозрила недобре, оскільки лише за кілька тижнів до трагедії її вкусила гадюка Рассела, та вона від цього оговталася.

Слідство з'ясувало, що причетним до першого випадку й другого, який став летальним, є її чоловік. Його одразу ж арештували. Крім вдівця, також був заарештований чоловік, який допоміг йому дістати змій – він виступив головним свідком у цій справі.

13 жовтня 2021 року суд визнав індійця винним у тому, що він підкинув кобру на ліжко, поки його дружина спала. Перед цим він роздражнив рептилію, щоб вона напевно вкусила його дружину.

Попри те, що звинувачення вимагало для нього смертної кари, суддя засудив його до двох довічних термінів і штрафу в розмірі 500 тисяч рупій.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Індії родичі три доби шукали зниклого чоловіка й знайшли його у пащі крокодила. Також повідомлялося, що в Індії дівчина почистила зуби щурячою отрутою і померла.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme