Хто переміг би на президентських виборах найближчими днями: Соціологи оприлюднили рейтинг

Якби президентські вибори відбулися в середині жовтня 2021 року, то перемогу у першому турі отримав би чинний президент України Володимир Зеленський

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Хто переміг би на президентських виборах…
Фото: Володимир Зеленський / Instagram

І це попри те, що рейтинг Зеленського встиг обвалитися до рекордних 25%.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на дані соціологічного дослідження, проведеного експертами Центру Разумкова. 

Отож, якби вибори відбулися найближчим часом, Володимир Зеленський отримав би 25,7% голосів. Зазначимо, що ще у серпні за чинного українського голову держави були готові проголосувати 28,8% громадян.

На другому місці – п'ятий президент України Петро Порошенко. За нього готові віддати свої голоси 14,0% опитуваних. Рейтинг лідера "ЄС" у порівнянні із показниками серпня, упав на 3%.

На третьому місці опинився лідер "ОПЗЖ" Юрій Бойко. За нього готові проголосувати 11,7%. До слова, із трійки лідерів у Бойка, починаючи із серпня, рейтинг "обвалився" найвідчутніше. Раніше за голову "ОПЗЖ" готові були голосувати 16,2% опитуваних. 

Дослідження проводив Центр Разумкова з 14 по 20 жовтня 2021 року по всій Україні, за винятком окупованих Росією територій. Методом інтерв'ю" обличчям до обличчя за місцем проживання було опитано 2018 респондентів.

Президенський рейтин у жовтні 2021 року

Нагадаємо, на початку жовтня соціологічне дослідження опублікував "Український інститут майбутнього". Експерти інституту стверджують, що рейтинг Зеленського піднявся на 2%. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme