Кива розкритикував Бойка і "окремих п*дарасів", які продали франшизу ОПЗЖ на Полтавщині (ВІДЕО 18+)

Народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива звинуватив партійне крило Юрія Бойка у продажу місць у виборчому списку на місцевих виборах у Полтавській області

Журналіст відділу новин
Кива розкритикував Бойка і "окремих п*да…
Фото: Instagram Іллі Киви

Скандальний нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива звернувся до одного із очільників партії Юрія Бойка з претензіями щодо майбутніх місцевих виборів на Полтавщині.

Кива заявив, що очільник Полтавської облорганізації ОПЗЖ Олег Сазонов "продав франшизу" партії на місцевих виборах у (колишньому) Карлівському районі, передає Depo.ua із посиланням на Telegram-канал Pavlovsky News.

Ця територія, за словами Киви, була віддана йому – а Сазонов продав можливість формувати список на вибори якомусь місцевому бізнесмену.

До того ж, нардеп-кандидат наук заявив, що нібито це рішення Сазонова (якого Кива назвав "окремими п*дарасами") було узгоджене із самим Бойком.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що скандальний нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива склав іспит на адвоката у Закарпатській обласній кваліфікаційно-дисциплінарній комісії адвокатури.

Додамо, що 26 квітня Кива успішно захистив кандидатську дисертацію. Втім, після гучного скандалу у відповідних структурах пообіцяли розібратися із правомірністю і легітимністю цього процесу.

Читайте також: Радянська шапка після боротьби з ватою: Як Кива з "карателя хунти" перетворився на члена ОПЗЖ

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme