"Класна школа": Зеленський перевірив, як "Велике будівництво" модернізувало школу на Донбасі

Президент Володимир Зеленський оглянув загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №26 у Маріуполі після реконструкції в рамках ініційованої ним програми "Велике будівництво"

Журналіст відділу новин
"Класна школа": Зеленський перевірив, як…

Навчальний заклад на 900 учнів було модернізовано як зовні, так і всередині, повідомила пресслужба Офісу Президента.

"Класна школа. Діти хочуть навчатися в ній. Відчувається, що це сучасний простір для отримання знань. Тут є всі умови для того, щоб займатися різними видами активності. У місті має з’являтися дедалі більше таких шкіл", – зазначив Зеленський.

Так, у школі було прокладено нові комунікації, утеплено фасад, влаштовано нову систему опалення. Кабінети та їдальня оснащені новим обладнанням.

Територію навколо школи привели до ладу та озеленили. Поблизу влаштували нову спортивну інфраструктуру: футбольне поле зі штучним покриттям, бігову доріжку, майданчики для баскетболу та волейболу, тренажерний майданчик.

Також школу оснастили елементами доступності: облаштовано два пандуси, укладено тактильну плитку, встановлено спеціальний підіймач для пересування по сходах, санвузли облаштовані для зручного користування дітьми з інвалідністю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Донецька область – перша в Україні за кількістю проєктів, що реалізуються за програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Цього року роботи пройдуть на 54 об’єктах соціальної інфраструктури у регіоні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme