Кличко та мер Берліна Вегнер обговорили допомогу критичній інфраструктурі Києва

Мер Києва Віталій Кличико зустрівся з мером Берліна Каєм Вегнером та президенткою Парламенту Берліна Корнелією Зайбельт. Обговорювалися питання співпраці та подальшої допомоги Києву

Журналіст відділу новин
Кличко та мер Берліна Вегнер обговорили…

Про це повідомив Віталій Кличко, передає Depo.ua.

"Зустрівся в Берліні з мером німецької столиці Каєм Вегнером та головою Парламенту Берліна Корнелією Зайбельт. Обговорили допомогу, яка потрібна Києву для функціонування критичної інфраструктури наступної зими, яка буде складною. Бо росія намагається знищити й постійно обстрілює обʼєкти інфраструктури. Кай Вегнер пообіцяв, що Берлін розгляне всі можливості, щоб передати Києву партію електрогенераторів", - повідомив Віталій Кличко.

Також на зустрічі обговорювалися питання оснащення Центру протезування, що будується у Києві.

"Зокрема, з мером Вегнером деталізували подальші кроки щодо оснащення та майбутньої роботи "Берлінсько-Київського центру протезування", який відкриємо в Києві цієї осені. Це - важливий проект, який втілюємо на базі однієї з комунальних лікарень Києва за допомоги мерії Берліна та неурядової організації "Life Bridge Ukraine", - зазначив мер Києва.

Раніше повідомлялося, що Віталій Кличко домовився з мером Берліна Каєм Вегнером про будівництво в українській столиці інноваційного  "Берлінсько-Київського центру протезування", а також про протезування в Берліні українських поранених.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme