Клієнти Укргазбанку можуть купувати валюту онлайн для розміщення на депозиті

Укргазбанк запустив послугу купівлі безготівкової валюти для розміщення на "Валютному ЕКО-депозиті"  

Журналіст відділу новин
Клієнти Укргазбанку можуть купувати валю…
Клієнти Укргазбанку можуть купити валюту у мобільному додатку

У мобільному додатку Украгазбанка "ЕКО-банк Онлайн" відтепер можна купити безготівкову валюту та одразу розмістити її на "Валютному ЕКО-депозиті", - повідомили Depo в пресслужбі банку. Для цього слід скористатись пунктом "Депозити" у розділі "Послуги".
Послуга доступна клієнтам банку, що мають відкриті рахунки у гривні та валюті. Причому валютний депозит можна відкрити навіть із кредитних коштів. 
Для оформлення депозиту у додатку слід вказати суму депозиту та валюту вкладу – це може бути євро або долари США. Максимальна сума – 50 тис грн в еквіваленті. Комісія за купівлю валюти з коштів на поточному рахунку становить   0,5% (не менше 100 грн). Строк депозиту – від 3 місяців. До прикладу, процентна ставка по депозиту в доларах США строком на 3 місяці складає 0,5% річних.
Визначившись із валютою та строком депозиту клієнт має обрати картку у гривні, з якої будуть списані кошти за купівлю валюти. Курс купівлі можна побачити в додатку Укргазбанку. Після цього слід обрати картку у валюті, на яку спершу буде зарахована куплені валюта, а після закінчення терміну депозиту – вся сума з відсотками. 
Для підписання договору клієнту треба згенерувати КЕП (кваліфікований електронний підпис) у розділі "Послуги" мобільного додатку Укргазбанку "ЕКО-банк Онлайн". Підписаний договір буде надіслано на електронну пошту клієнта. 
Договір пролонговується автоматично, для розірвання угоди слід звернутись до контакт-центру за номером 0 800 309 000.
В Укргазбанку відзначають, що новою послугою можуть скористатись не тільки користувачі мобільного додатку – купити валюту і одразу розмістити її на депозиті можна у біль-якому відділенні банку.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme