Кохана Остапчука розповіла, чи спілкується ведучий з дітьми від першого шлюбу

Кохана телеведучого Володимира Остапчука, журналістка Катерина Полтавська поспілкувалася з підписниками у "сторіз" а своїй сторінці в Instagram

Кохана Остапчука розповіла, чи спілкуєть…
Фото: Instagram.com/poka.tya

Про це пише NV, повідомляє Depo.ua.

Зокрема, у Полтавської запитали, чи планують вони з Остапчуком відсвяткувати весілля з традиційними атрибутами (чи оформили вони офіційно шлюб, точно невідомо.) Але Катерина Полтавська каже, що хотіла б відсвяткувати цю подію.

Вона також розповіла, як ставиться до першого шлюбу Остапчука та його дітей від колишньої дружини Олени Войченко – доньки Емілії та сина Евана. Раніше ведучий розповідав, що його діти проживають у Канаді й ексдружина не перешкоджає їхньому спілкуванню.

"Добре відношуся. Вові 38 років. Дивно, якби в нього не було дітей і шлюбу. Я дуже люблю дітей загалом і дуже радію, що зараз Вова може спілкуватися зі своїми. А для цього, я вважаю, важливо мати гарні стосунки з їхньою мамою", — написала Катерина Полтавська.

Полтавська та Остапчук також продовжують ремонт у своєму заміському домі – він триватиме до весни 2024 року.

Нагадаємо, українська телеведуча Ольга Фреймут, яка на початку повномасштабного російського вторгнення з дітьми виїхала до США, повернулася до України

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme