Коли відбудуться вибори мера Кривого Рогу: "Слуги" подали до Ради постанову із датою

Дострокові вибори міського голови Кривого Рогу можуть відбутися 27 березня 2022 року

Журналіст відділу новин
Коли відбудуться вибори мера Кривого Рог…
Фото: "Слуга народу"

Постанову із такою датою проведення позачергових виборів мера Кривого Рогу подали до парламенту депутати від "Слуги народу"

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу "Слуги народу".

"Проектом постанови передбачається дати доручення ЦВК та Кабміну стосовно організаційного та фінансового забезпечення проведення позачергових виборів", – заявив голова комітету з  питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Клочко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у підкомітеті ухвалили рішення про проведення виборів міського голови Кривого Рогу навесні 2022-го.

Довідка: 15 серпня місцеві Telegram-канали повідомили про вбивство мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Згодом губернатор Дніпропетровської області Валентин Резніченко підтвердив смерть Павлова.

Його знайшли біля входу на веранду в будинку в селі Вільне Криворізького району із вогнепальним пораненням. У мережі оприлюднили також моторошні фото з місця події.

Низка осіб припускає, що Павлов міг скоїти самогубство, проте його соратники заперечують подібну версію. У МВС досить оперативно відреагували на смерть Павлова і повідомили, що за фактом події відкрили кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що триматиме цю справу на особистому контролі. 

Пізніше з'явилося відео з камери відеоспостереження та була знайдена записка, написана рукою Павлова. Наприкінці серпня блогери виклали відео останніх двох годин життя мера Кривого Рогу.

Після смерті Павлова Кривий Ріг знову очолив Юрій Вілкул.

Повідомлялося також, що голова МВС Денис Монастирський заявив, нібито Павлов вкоротив собі віку через крадіжки з бюджету.

Відомо, що правоохоронці нещодавно обшукали квартиру депутатки Вікторії Третяк та Юрія Вілкула.

Читайте також: Місяць як застрелився мер Кривого Рогу Павлов: Як його оточення опинилося "під ковпаком"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme