Колишній "слуга"-лукашенколюб Шевченко заспівав у Білорусі на "Слов'янському базарі"

Виключений із фракції "Слуги народу" народний депутат Євгеній Шевченко під час поїздки до Білорусі виступив на музичному фестивалі "Слов'янський базар", заспівавши пісню "Чотири пори року"

Журналіст відділу новин
Колишній "слуга"-лукашенколюб Шевченко з…
Фото: Facebook Євгенія Шевченка

Як пише Depo.ua, відповідне відео опублікував у Facebook композитор Ніколо Петраш.

Вони з Шевченком заспівали дуетом. Відомо також, що Шевченко подякував де-факто президенту Білорусі Олександру Лукашенку.

 

У коментарі Telegram-каналу PavlovskyNEWS нардеп заявив, що давно планував відвідати цей фестиваль. Він наголосив, що розуміє, що після такого виступу українська влада може "щось зробити щодо нього".

"Може, мені навіть це й потрібно. Чим більше вони будуть звертати на мене увагу, тим більше привернуть увагу людей, і тим швидше я прийду до влади в Україні зі своєю політичною силою", — заявив Шевченко і уточнив, що не боїться санкцій від ЄС, оскільки "Європейський союз не піде на цю маячню".

Нагадаємо, що 20 квітня тоді ще народний депутат від "Слуги народу" Євгеній Шевченко провів зустріч із Лукашенком в Мінську, однак у фракції "слуг" заявили, що не знали про цей візит. Після цього візиту Шевченка до Білорусі у монобільшості в Раді почали говорити про ймовірне виключення нардепа з фракції.

Сам Шевченко заявляв тоді, що за фракцію не тримається і не проти піти, однак не хоче робити це сам, а бажає, щоб його саме виключили. Повідомлялося навіть, що він сам почав збір підписів за це. 

24 травня Шевченка виключили з фракції "Слуга народу". Після цього нардеп подякував своїм колишнім колегам по фракції та заявив, що радий такому їхньому рішенню. Шевченко також пояснив своє виключення з фракції "слуг" і подальші кроки.

Зазначимо, що Шевченко демонстрував свою підтримку режиму Лукашенка і до цього. Зокрема, в лютому він побував на Всебілоруських зборах під керівництвом Лукашенка. Нардеп також відвідував Білорусь у грудні 2020 року. А 10 серпня 2020 року, на наступний день після президентських виборів у Білорусі, після яких у Білорусі спалахнули масштабні протести, нардеп Євгеній Шевченко привітав Лукашенка з перемогою.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme